Træning i Region Lolland-Falster

 

Generel information

 

Træning i Dansk Retriever Klub Lolland-Falster (DRK-LF) henvender sig både til dig, som vil træne din Retriever til jagt og markprøver, og til dig som ikke går på jagt, men ønsker at motivere din Retrievers glæde ved at samarbejde med mennesker og udvikle jeres sociale samspil.

 

Træningen er bygget op i hold startende med hvalpetræning. Herefter kan du rykke videre op gennem holdene, efterhånden som du og din hund udvikler jer. Læs mere om hvert hold og adgangskravene til de respektive træningshold under træningsbeskrivelser.

Instruktørerne kan, og skal til enhver tid henvise en hund til et hold i opad eller nedadgående niveau, når det skønnes, at det er bedst for hunden eller føreren eller for holdet

 

  

Træningsinstruktion

 

Generelle adgangskrav til træning i Region Lolland-Falster

 

Fører skal være medlem af Dansk Retriever Klub.

 

 Hunden skal have stamtavle fra DKK eller en anden godkendt klub under FCI - og skal være færdigvaccineret og have en alm. ansvarsforsikring. Vær opmærksom på, at dit forsikringsselskab kan kræve en udvidet ansvarsforsikring, men det er ikke et krav i DRK.

 

 Medlemmer af Dansk Retriever Klub har fortrinsret til at deltage på holdene. Er der ledige pladser, har Retrievere uden stambog dog også mulighed for at deltage på hvalpe og lydighed / brugsprøvetræning. Herefter er træning kun muligt for hunde med godkendt stambog som beskrevet ovenfor.

 

Løbske tæver kan ikke deltage på træningshold.

 

Læs om de øvrige adgangskrav til træningshold under træningsbeskrivelser.

 

Tilmelding til træningerne
 Tilmelding til træningshold sker i Aktiviteter, hvor træningsholdene oprettes og vil også blive annonceret på forsiden af hjemmesiden.

 

 I tilmeldingssystemet kan man selv tilmelde sig og afmelde sig. Systemet lukker automatisk for tilmeldingen 2 dage før holdsstart, så vil man afmelde sig, skal det ske inden lukningen. Det er vigtigt, at det bliver overholdt, så andre kan komme på holdet.

 

 Ved tilmelding til et træningshold modtager man en mail, som man skal bekræfte. Det er vigtig, da man først er på holdet, når bekræftelsen er sket.

 

 Der kan være deltagerbegrænsninger på enkelte hold. Men vi forsøger at tilpasse trænerne til det antal deltagere, som er tilmeldt.

Vi bruger normalt ikke ventelister, men det kan forekomme på nogle hold. Hvis holdet f.eks. består 10 hunde, er de 10 først tilmeldte på holdet, som bliver tilmeldt, resten er på venteliste til dette hold. Hvis nogen af de første 10 melder fra, vil den øverste på ventelisten rykke op på holdet.

 

 Hvis man udebliver eller mangler at afmelde sig fra et træningshold, gælder samme regel som ved udeblivelse på markprøver, at det koster træningsgebyret.
Såfremt man ikke har betalt træningsgebyret, vil man ikke kunne starte på et noget andet hold, før det manglende gebyr er betalt.


 

 

Eventuelle spørgsmål vedr. træninger:

Kontakt evt. de respektive instruktøre.

Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster