Gæstebog
Indlæg i Gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Lolland-Falsters holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i Gæstebogen til Region Lolland-Falster besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 37 indlæg.
 
 27-05-2018Flot hjemmeside#17 
 Skrevet af Peter 
 Tak for en fin hjemmeside, og tak for kigget. 
 
 18-05-2018Dejlige hunde og fin hjemmeside#16 
 Skrevet af Esben 
 Tak for en fin og informativ hjemmeside. 
 
 12-04-2018Flot galleri#15 
 Skrevet af Jytte Rasmussen 
 Sikke flot, som galleriet er kommet til at virke - nu er det jo en nydelse at kigge billeder Glæder mig til at se flere 
 
 08-04-2018Forårsprøven for labrador#14 
 Skrevet af Jan Gregor 
 Labradors forårsprøve er til ende. Flot oplæg til WT åben klasse. Tak til Anders og hele hans hjælperhold. Alt fungerede perfekt. Selv da den gamle Mercedes ikke ville op af skovbunden kom der prompte hjælp. Tak for en rigtig god WT på Lolland. Den kan I være stolte af! Og B-prøven i Knuthenborg var flot og udfordrende for hundene og deres førere. Et par rigtig gode dage. Tak til alle der var med til at gøre disse dage til noget særligt! 
 
 17-01-2018Arrangementskalender#13 
 Skrevet af Jan Gregor 
 Super flot kalender I disker op med!!! og så allerede nu. Så kan man langtidsplanlægge i rigtig god tid. Sådan! 
 
 23-07-2017dualhund ?#12 
 Skrevet af Jytte Rasmussen 
 Jeg synes ikke det fremgår tydeligt, at skuet giver mulighed for at blive regionens dualhund, men måske det bare er mig, der ikke ved hvor jeg skal kigge På Facebook er der mere information om alderskrav til de forskellige klasser - måske hjemmesiden kunne det samme ? Det har en væsentlig betydning for onlinetilmelding Det ville også gøre gæstebogen mere levende, hvis der kom et kort svar på spørgsmål- men det er måske ikke det den er tiltænkt ? Mange hilsner fra Jytte 
 
 11-04-2017Baby/hvalp#11 
 Skrevet af Grace A Christensen 
 Hej tak for fin informativ hjemmeside. Vi bliver lykkelige labradorejere her i påsken og vil gerne både træne og gå til skuer, et spørgsmål: hvor går grænsen mellem baby og hvalp, unghund? Hvad skal føre og hunden kunne ved baby og hvalpeskue? 
 
 06-04-2017Nybagt retriever-ejer#10 
 Skrevet af Jakob 
 Som helt nybagt retriever-ejer faldt jeg ved et tilfælde over jeres hjemmeside. Vil bare lige takke for et rigtig godt og informativt site, som nok kommer til at rokke lidt ved mit ambitionsniveaue som hundeejer :-) 
 
 25-01-2017Facebook og hjemmesiden#9 
 Skrevet af Jytte Rasmussen 
 Allerførst tak for et livligt og hyggeligt årsmøde, hvor bestyrelsen fik de medlemmer og mere til, som behøvedes for at regionen kan bestå - god arbejdslyst i det kommende år Uanset at regionen nu har fået så fantastisk flot og velfungerende hjemmeside, så er og bliver Facebook kommet for at blive og jeg vil derfor opfordre alle, til at huske at linke til det sted på hjemmesiden, hvor de relevante oplysninger findes vedr mulighed for at tilmelde sig træninger - prøver eller som hjælper Facebook er IKKE en konkurrent, men en nem måde at få et budskab om nyt på hjemmesiden spredt. Vi glæder os til, at starte op på træningerne i regionen :-) 
 
 18-01-2017Generalforsamling#8 
 Skrevet af egon nielsen 
 Tak for en god og konstruktiv generalforsamling. Det var dejligt at se hvordan vores regionsleder er vokset med opgaven, som lede af regionen. Held og lykke med den nye ledelse. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster